Programi

RASPORED

Booty Factory

Booty Factory namijenjen je damama koje vole brinuti o svojim stražnjicama. Treninzi sadrže vježbe namijenjene jačanju mišića i oblikovanja ženske stražnjice i nogu.

Cardio Intense

Cardio Intense je umjereno do visoko intenzivan trening u trajanju od 45 minuta, a namijenjen kako poboljšanju rada krvožilnog sustava tako i gubitku viška masnog tkiva.

CORE

Core trening, kako i samo ime govori, služi jačanju mišića trupa koji su nam potrebni za izvođenje svih ostalih vježbi te za lakše svakodnevno funkcioniranje. Odlična je nadopouna ostalim treninzima.

Fatburn & Toning

Trening je srednjeg intenziteta u kojem se koriste mala vanjska opterećenja u obliku malih bučica, šipki ili laganih utega za gležnjeve. Izvode se osnovni koraci aerobika i jednostavne vježbe velikog broja ponavljanja bez pauza što uzrokuje " Fat Burn " efekt dok pritom povećavate svoj tonus mišića, odnosno čvrstoću tijela.

Functional Drill

Functional Drill je trening u trajanju od 70 minuta, umjerenog je do visokog intenziteta i malo zahtjevnijeg sadržaja. Izvode se vježbe koje svojim ponavljanjem rezultiraju velikom povećanju opće kondicijske spreme i vlastitog fitnessa. Također se koriste vježbe s utezima ( girje, šipke... ) i vježbe s težinom vlastitog tijela te se koriste razna pomagala ( TRX, step klupica ... ).

HIIT

HIIT ( high intensity interval training ) metoda je vježbanja u kojoj se izmjenjuju intervali visokog intenziteta sa manje intenzivnim intervalima vježbanja, odnosno aktivnim pauzama. Studije su pokazale da je ovaj način vježbanja izrazito povoljan za gubljenje viška masnog tkiva i za povećanje bazalnog metabolizma tijela.

Morning Mix

Je idealan trening za prvi dio dana. Srednjeg je intenziteta, a kombinacija je aerobnog treninga i vježbi za razvoj snage što dugoročno rezultira smanjenjem potkožnog masnog tkiva i usklađenim razvojem mišične komponente tijela.

MY BODY

My Body je trening u kojem se izvode najviše vježbe s umjerenim vanjskim opterećenjem ( utezima ) s kojima opterećujemo sve mišićne regije tijela. Također se izvode i vježbe bez utega, odnosno vježbe s težinom vlastitog tijela. Izvode se serije umjerenog do velikog broja ponavljanja što rezultira gubljenjem masnog tkiva i skladnom izgradnjom mišića čitavog tijela.

Pilates

Pilates je metoda treninga s posebnim naglaskom na korektivne vježbe koje vrlo povoljno utječu na kosti i mišiće, kao i na cijeli organizam. Izgradit će Vaše mišiće, ispraviti držanje, poboljšati kondiciju i učiniti Vaše tijelo izdržljivijim i zdravijim.

Step Aerobic

Step Aerobic je koreografirani plesni trening osmišljen prema klasičnoj metodici aerobika. Koreografije se izvode na češće jednoj, a nekada i na dvije step klupice. Step Aerobic je energičan i zabavan trening uz odličnu glazbu.

Step Toning

Step Toning je sličan treningu " Fatburn and Toning " . Također je srednjeg inteziteta i koriste se mala vanjska opterećenja. Učinak treninga također je sličan, a razlika je u tome što u Step Toningu koristimo step klupicu što nam ukazuje na malo veće opterećenje na noge.

YOGA

Dinamični i nježni flow satovi temelje se na povezivanju daha i pokreta u fluidan i kreativan niz položaja. Tokom sata stvara se neprekidan flow asana koji dovodi do duboke koncentracije, stoga se yoga s pravom zove " meditacija u pokretu " .

Zumba

Zumba je svima poznati koreografirani trening koji uključuje elemente aerobike i plesne korake ( samba, salsa, merengue, hip-hop... ). Nadasve zanimljiv i nadahnjujuć trening za kojim već godinama ludi cijeli svijet.